Opplevelser

Opplev

Hvalsafari, huskyturer, fisking, toppturer,
nordlysekspedisjoner, matkurs og konferansepakker...
Vi designer opplevelser for din gruppe!

Arctic Traveller har over 15 års erfaring med tilrettelegging av ut-av-boksen-opplevelser i Arktis. Med vår base på Senja ligger vi midt i «indrefileten» i nordnorsk reiseliv. Kun en kort flyreise fra Oslo, og så er du ved de mest populære destinasjonene i Norge.

Vi gjennomfører briefingmøter med våre kunder via Teams eller Google Meet, og kommer deretter tilbake med et konkret opplegg for din gruppe. Så er det bare å lene seg tilbake og la oss guide dere fra flyplassen til hotellet og videre ut i vår opplevelsesmeny.

Vår base ligger en til to timer unna flyplassene i Tromsø, Bardufoss og Harstad/Narvik, og vi organiserer transfer fra flyplass til der dere skal bo.

Velkommen!

Du reiser til Arktis for
ut-av-boksen-opplevelser og gode minner.
Det fikser vi!

En reise til arktis er mer enn toppturer, ekstremsport, hvalsafari, nordlys, midnattsol og arktiske fristelser for smaksløkene. «Ut-av-boksen» kan like gjerne handle om en stille vandring langs en sandstrand under Senjafjell eller en trugetur i lett nysnø under blafrende nordlys.

Våre arrangementer tar hensyn til alle i gruppen, og vår erfaring er at ikke alle elsker havfiske eller ekstremsport. Noen ønsker kanskje bare å oppleve natur i sakte kino, kanskje sammen med en venn og et lite spann til multene dere plukker på nærmeste multemyr. Alle skal med :.-)